S C H A P E N G O E D

Exclusieve handgemaakte wollen producten -- knuffels -- vilten sieraden -- kleding op maat -- creatieve workshops voor groot en klein -- lezingen -- markten

Cursussen en workshops

Niets geeft zo veel voldoening als zelf iets maken. Schapengoed biedt cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen. Met een hapje en een drankje en eventueel met lunch.
Samen met vrienden, collega's of familie creatief aan de slag gaan blijkt een succes
Het aanbod is heel divers. Spinnen, breien, nat of droog vilten, haken, het kan allemaal. Net wat u wilt.
In overleg bepalen we de datum, de activiteit en de prijs.

Kinderfeestjes

Kinderpartijtjes zijn er in allerlei vormen, maar een kinderfeest bij Schapengoed is iets speciaals. De wens van het feestvarken staat daarbij centraal.
We maken er een echt feest van en de kinderen gaan met een leuke eigen creatie naar huis, varierend van een vrolijke ketting tot een bosje kleurige viltbloemen.Lezingen, markten en themadagen

Schapengoed verzorgt lezingen over het prachtige natuurproduct dat wol heet. Over de geschiedenis en de verwerking van wol naar bol.

Ook houden we op geregelde tijden themadagen. Zoals bijvoorbeeld jaarlijks in de herfst een winterfair. Een mooie gelegenheid om warme ideeën op te doen voor de winter of om een leuk sinterklaas- of kerstcadeau uit te zoeken.
Voorts staan we af en toe op markten.